Offcanvas Section

When your site's screen has not enough space you can use our Off-Canvas Section.
Mittwoch 25 April 2018

This is a hidden article.

!!!! Mitgliederversammlung !!!!

01. April 2016 - 20:00 Uhr
TSV-Halle Neudorf.

TSV Sommerfest vom 14. bis 18. Juli 2016

auf dem TSV-Sportplatz an der Jahnstraße

Kommen sie vorbei und genießen sie ein paar schöne Stunden.

Für das leibliche Wohl ist bestens gesorgt.

Auch Spiel und Spaß ist geboten. Mit Boule-Turnier, Jux-Handball-Turnier oder dem Menschenkicker ist für jeden was dabei.

Zum ersten Mal veranstalten wir am Montag Abend ein Menschenkickerturnier !!!

Also gleich anmelden !!

Mehr Details finden sie hier: TSV Sommerfest

Der TSV präsentiert Heiko Maier LIVE

-->!--

!!!! Jugendschutz-Zertifizierung für den TSV-Neudorf !!!!

Schon seit jeher achten wir beim TSV-Neudorf auf den Jugendschutz.
Mit diesem Jahr sind wir auch nun offiziell zertifiziert.

Hier geht es zum Zertifikat:

Der TSV kann stolz verkünden seit 16. Februar
anerkannte FSJ-Einsatzstelle zu sein !!

Neuer Gesundheits-Kurs
Haltung und Bewegung
Stabil und aktiv
Start ab 11. Januar
Mehr Infos findet ihr hier:

Neuer Baby in Bewegung-Kurs
Start ab Januar
Gleich hier Infoflyer downloaden:

Info1:             Info2:

++ Alle Kinder aufgepasst !!!! ++
Die Bewegte Ferien sind wieder da - Ostern 2016
Gleich hier Anmeldeformular downloaden:

!!!!  Kursangebote beim TSV  !!!!

++ Alle Kinder aufgepasst !!!! ++
Die Bewegte Ferien sind wieder da - Ostern 2016
Gleich hier Anmeldeformular downloaden:

++ Alle Tanzhungrigen aufgepasst !!!! ++
Neuer Anfänger-Tanzkurs ab 17.04.2015
Gleich unter Kursbuchungen anmelden:

ZUMBA  -  Rücken-Fit

Tanzkurse  -  Ballschule

Die Zeiten der Kurse mit Start im März werden demnächst hier hinterlegt sein.
Wie bitten um ein wenig Geduld.
Wählen sie den Kurs der sie interessiert !!
oder wählen sie gleich alle aus !!

Infos zu den Kursen finden sie hier:

Gesundheitssportkurs für Menschen
mit einer Behinderung erfolgreich beendet

Hier den kompletten Bericht lesen:

Wir sind ein Mehrspartenverein und möchten uns Ihnen vorstellen.
Der TSV Neudorf 1913 e.V. wurde im Jahre 1913 gegründet und zählt
heute über 1000 Mitglieder.

Erfahren Sie mehr über die Geschichte und Arbeit unseres Vereins,
aber auch über die vielseitigen Sportarten.

Viel Spaß !

It's easy to get started creating your website. Knowing some of the basics will help.

What is a Content Management System?

A content management system is software that allows you to create and manage webpages easily by separating the creation of your content from the mechanics required to present it on the web.

In this site, the content is stored in a database. The look and feel are created by a template. Joomla! brings together the template and your content to create web pages.

Logging in

To login to your site use the user name and password that were created as part of the installation process. Once logged-in you will be able to create and edit articles and modify some settings.

Creating an article

Once you are logged-in, a new menu will be visible. To create a new article, click on the "Submit Article" link on that menu.

The new article interface gives you a lot of options, but all you need to do is add a title and put something in the content area. To make it easy to find, set the state to published.

You can edit an existing article by clicking on the edit icon (this only displays to users who have the right to edit).

Template, site settings, and modules

The look and feel of your site is controlled by a template. You can change the site name, background colour, highlights colour and more by editing the template settings. Click the "Template Settings" in the user menu.

The boxes around the main content of the site are called modules. You can modify modules on the current page by moving your cursor to the module and clicking the edit link. Always be sure to save and close any module you edit.

You can change some site settings such as the site name and description by clicking on the "Site Settings" link.

More advanced options for templates, site settings, modules, and more are available in the site administrator.

Site and Administrator

Your site actually has two separate sites. The site (also called the front end) is what visitors to your site will see. The administrator (also called the back end) is only used by people managing your site. You can access the administrator by clicking the "Site Administrator" link on the "User Menu" menu (visible once you login) or by adding /administrator to the end of your domain name. The same user name and password are used for both sites.

Learn more

There is much more to learn about how to use Joomla! to create the web site you envision. You can learn much more at the Joomla! documentation site and on the Joomla! forums.